Μενού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30 θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη και να μας παρουσιάσει το βιβλίο της “Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Φάνης ο Μπούφος είναι αποφασισμένος να λύσει ακόμα ένα μυστήριο, ίσως το μεγαλύτερο των παιδικών μας χρόνων, και μάλιστα πρέπει να το κάνει σε μία μόλις νύχτα!

  • Τι τρέχει με αυτόν τον Αϊ-Βασίλη; Υπάρχει;
  • Και αν υπάρχει πώς προλαβαίνει ένας άνθρωπος, έστω και με ιπτάμενους ταράνδους, να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του πλανήτη σε ένα βράδυ;
  • Kαι έτσι… γεματούλης που είναι, πώς περνάει μέσα από την καμινάδα; Kαι το άλλο;
  • Πως ξέρει ποιος είναι καλός και ποιος όχι; Η νύχτα των Χριστουγέννων έφτασε και ο Φάνης δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι! Πρέπει να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια.

Θέματα που πραγματεύεται:

  • τη σημασία της πίστης
  • τη δύναμη της προσφοράς
  • το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων

Μέσα από το βιβλίο «Μάθε στα παιδιά να πιστεύουν στο απίθανο και πολύ σύντομα αυτό θα γίνει πιθανό. O Άι-Βασίλης είμαστε όλοι εμείς, κάθε μέρα του χρόνου!» Μια περιπέτεια στον παγωμένο Βόρεια Πόλο! Δραματοποιημένη αφήγηση του κλασικού μύθου και της παραλλαγής με τη βοήθεια των παιδιών και ενδιάμεσα διαδραστικά παιχνίδια. Γινόμαστε όλοι βοηθοί του Αϊ-Βασίλη και μαθαίνουμε να πιστεύουμε στη δύναμη τη δική μας και των συνανθρώπων μας. Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη: Θα ετοιμάσουμε μαζί ένα γράμμα στον Αι-Βασίλη όμως αυτή τη φορά δεν θα ζητάμε κάτι να πάρουμε, αλλά κάτι να δώσουμε σε κάποιον που το έχει περισσότερο ανάγκη. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους γύρω μας όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά κάθε μέρα του χρόνου;

 

Διαβάστε επίσης

Χρήσιμα

Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Υπάρχει συνεργασία με την δράση "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα προγράμματα της δομής μας.

μάθετε περισότερα
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για συμμετοχή παιδιών στα εργαστήρια και στο αναγνωστήριο του ΚΔΑΠ μας.

επικοινωνήστε μαζί μας
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χειμερινό Πρόγραμμα
Ωράριο Λειτουργίας: 13:30 - 21:30 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα και Εορτών (Χριστουγέννων- Πάσχα)
Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 - 16:00 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

επικοινωνήστε μαζί μας