Μενού

Παρουσίαση παιδικού παραμυθιού – ΜΠΕΛ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

📖 Παρουσίαση παιδικού παραμυθιού 📖
👩‍🍳ΜΠΕΛ ΜΠΕΣΑΜΕΛ👩‍🍳
Η Ζωηρούπολη σε συνεργασία με το After School ΚΔΑΠ προσκαλούν όλους τους μικρούς μας φίλους στην παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 18:00 από την ίδια τη συγγραφέα, Χριστίνα Κωνσταντουδάκη, η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!
Η Μπελ Μπεσαμέλ 👩‍🍳 είναι από εκείνα τα βιβλία📖 που τρυπώνουν στη ζωή σου και σε βάζουν μέσα στη ζεστή και μυρωδάτη τους αγκαλιά! Μια ιστορία για τις προσδοκίες, την αγάπη, τη φροντίδα και την ταπεινότητα. Η μικρή Μπελ Μπεσαμέλ αγαπάει τη μαγειρική από τότε που γεννήθηκε και έφυγε από το σπίτι της με μια ευχή από τους γονείς της: “Να είσαι ευτυχισμένη”. Αρκεί όμως η επιτυχία για να είναι ευτυχισμένη; Τι λέτε να κάνει η Μπελ Μπεσαμέλ όταν διαπιστώσει ότι το στομάχι της δεν γουργουρίζει πια από πείνα; Η Χριστίνα Κωνσταντουδάκη έρχεται με αυτό το πανέμορφο βιβλίο να μας θυμίσει τι πραγματικά είναι νόστιμο σε αυτή τη ζωή!

Διαβάστε επίσης

Χρήσιμα

Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Υπάρχει συνεργασία με την δράση "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα προγράμματα της δομής μας.

μάθετε περισότερα
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για συμμετοχή παιδιών στα εργαστήρια και στο αναγνωστήριο του ΚΔΑΠ μας.

επικοινωνήστε μαζί μας
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χειμερινό Πρόγραμμα
Ωράριο Λειτουργίας: 13:30 - 21:30 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα και Εορτών (Χριστουγέννων- Πάσχα)
Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 - 16:00 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

επικοινωνήστε μαζί μας