Μενού

Διαδικτυακή παρουσίαση παιδικού παραμυθιού – Ο Λουκούκος ο σπουργίτης 

 Διαδικτυακή παρουσίαση παιδικού παραμυθιού
🐦 Ο Λουκούκος ο σπουργίτης 
Το ΚΔΑΠ Ζωηρούπολη προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στην παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 18:00 από την ίδια τη συγγραφέα, Ειρήνη Φωστηροπούλου, η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!
Ο Λουκούκος🐦! Ένα σπουργιτάκι φαινομενικά τόσο ίδιο με τα υπόλοιπα, στην πραγματικότητα όμως τόσο διαφορετικό. Προσπαθεί να γίνει σαν τους άλλους αλλά δεν τα καταφέρνει. Νιώθει ότι δεν αξίζει, ότι δεν τον καταλαβαίνουν και ότι δεν τον αγαπούν. Έτσι, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του🏠. Κάποια στιγμή καταλήγει στην Αρκουδούπολη, στην αυλή του Αρκούδου. Ο Αρκούδος 🐻 με τα σοφά του λόγια πείθει τον Λουκούκο ότι η φυγή του ήταν λάθος και πρέπει να επιστρέψει στην οικογένειά του και στο σχολείο του. Όταν επιστρέφει, συνειδητοποιεί πόσο είχε στοιχίσει η απουσία του στην οικογένεια και στους συμμαθητές του. Τελικά, μετά από συζήτηση, δέχονται όλοι τη διαφορετικότητα του Λουκούκου και δείχνουν κατανόηση. Ο ίδιος δέχεται τον εαυτό του όπως είναι και προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος.
Η Ειρήνη Φωστηροπούλου είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ασχολείται πολλά χρόνια με το παιδικό βιβλίο και το θέατρο. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο παιδικό βιβλίο και παιδαγωγικό υλικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
💌 Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τον σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρήσιμα

Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Υπάρχει συνεργασία με την δράση "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα προγράμματα της δομής μας.

μάθετε περισότερα
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για συμμετοχή παιδιών στα εργαστήρια και στο αναγνωστήριο του ΚΔΑΠ μας.

επικοινωνήστε μαζί μας
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χειμερινό Πρόγραμμα
Ωράριο Λειτουργίας: 13:30 - 21:30 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα και Εορτών (Χριστουγέννων- Πάσχα)
Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 - 16:00 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

επικοινωνήστε μαζί μας