Μενού

Τι είναι το ΚΔΑΠ “Ζωηρούπολη” και γιατί είναι ΔΩΡΕΑΝ;

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη» στο Γαλάτσι, είναι ένας νέος πολυχώρος που απασχολεί δημιουργικά παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών σε ώρες εκτός του σχολικού ωραρίου. Η δημιουργική έκφραση, η διασκέδαση, η μάθηση και η άθληση αποτελούν τους πυλώνες των εργαστηρίων μας.

Η δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών στα προγράμματα της δομής μας επιτυγχάνεται μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής ΕΣΠΑ».

Τα βασικά κριτήρια επιλογής είναι το οικογενειακό επίδομα, η κατάσταση απασχόλησης ( εργαζόμενοι και άνεργοι) και η οικογενειακή κατάσταση. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στο www.eetaa.gr.

Για αναλυτικές πληροφορίες αλλά και προκειμένου να σας βοηθήσουμε να συμπληρώστε την σχετική αίτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, που θα βρείτε εδώ είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 697 40 40 497, 694 63 99 355

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρήσιμα

Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Υπάρχει συνεργασία με την δράση "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα προγράμματα της δομής μας.

μάθετε περισότερα
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για συμμετοχή παιδιών στα εργαστήρια και στο αναγνωστήριο του ΚΔΑΠ μας.

επικοινωνήστε μαζί μας
Γαλάτσι ΚΔΑΠ «Ζωηρούπολη»
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χειμερινό Πρόγραμμα
Ωράριο Λειτουργίας: 13:30 - 21:30 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα και Εορτών (Χριστουγέννων- Πάσχα)
Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 - 16:00 (Α’ Βάρδια- Β’ Βάρδια)

επικοινωνήστε μαζί μας